Welkom bij dotNed inloggen/aanmelden

dotNed Logo

Praktisch aan de slag met HTML5 bij ICT Automatisering te Gorinchem

HTML logoDonderdag 24 januari 2013 beginnen we het jaar gelijk met een klapper: we hebben Maurice de Beijer weer bereid gevonden om iets te komen vertellen over HTML5.

Op dit moment is HTML5 een van de grote hypes. Door de HTML5 standaard te gebruiken gaan we alles anders doen op het web. Uiteraard gaat alles goed en vanaf nu werkt alles gewoon zoals verwacht op alle browsers hetzelfde. En zo zijn er nog wel meer fabeltjes.

Zoals iedereen, die al langer voor het web ontwikkelt, weet dat dit tot nu toe nog nooit het geval is geweest. En zelfs als dat in een wereld met perfecte browser leveranciers waar zou zijn dan zitten we nog met het feit dat niet iedere gebruiker zijn browser snel update. Zo gebruikt meer dan 10% van de gebruikers nog Internet Explorer 8.0 als hun browser en dat is nu niet echt een browser die de HTML5 standaard goed ondersteunt.

Betekent dit nu dat we helemaal niet met HTML5 aan de slag kunnen? Uiteraard kan dat wel, alleen moeten we goed kijken naar welke onderdelen we gebruiken. In deze sessie laat Maurice de Beijer zien hoe je een bestaande web applicatie kan vernieuwen met HTML5 onderdelen maar op een manier waarop oudere browsers toch gewoon blijven werken.

 

Deze sessie wordt gesponsord door ICT Automatisering. De avond begint zoals altijd om 19.00 maar je kunt om 18.00 al terecht voor een hapje, een drankje en (nog belangrijker) contact met je mede-ontwikkelaars!

Naam:
E-mail:  
Bevestig e-mail:
Tweet mijn aanmelding op dotNedUG.