Betrouwbare front ends met Elm

De afgelopen jaren heeft de front-end wereld een explosie aan frameworks meegemaakt. Geen van deze nieuwe frameworks lost het probleem op dat het moeilijk blijft om met JavaScript complexe en betrouwbare web-applicaties te bouwen. Tijdens deze presentatie leer je hoe het nieuwe ontwikkelplatform Elm het mogelijk maakt om op een elegante manier complexe en betrouwbare web-applicaties te ontwikkelen. Aan de hand van concrete voorbeelden wordt duidelijk waarom de ideeën achter Elm de toekomst van front-end ontwikkeling zijn.

 

Over de spreker

Robert werkt als senior .NET consultant bij Devoteam. Zijn specialisaties zijn software-architectuur en functioneel programmeren. Tijdens twee projecten heeft hij Elm met veel succes gebruikt.

Deze avond is uiteraard na inschrijving hier, geheel gratis. Devoteam verzorgt het eten en het drinken en de content! We ontmoeten elkaar bij Grand Cafe ZO in Amsterdam Zuid Oost!


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Grand-Cafe ZO!, Paasheuvelweg 26, 1105 BJ Amsterdam-Zuidoost


donderdag 26 oktober 2017

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.