Van een monoliet naar een schaalbare applicatie

Stel, je bent tien jaar geleden begonnen met een applicatie voor het verwerken van zorgdeclaraties. Dan komt de vraag om twintig keer meer data gaan verwerken dan op dit moment mogelijk is. In deze sessie zal Marc Gerritsen je meenemen in het proces hoe Topicus dit heeft aangepakt. Hoe de MVC webapp is gemigreerd naar ASP.NET Core en het datamodel is aangepast om de vergrootte hoeveelheid data te managen. Ook transitie naar Windows Docker containers en het klaarmaken voor een eventuele deployment in de cloud zal aan bod komen.

 

Over Marc Gerritsen:
Direct na het afronden van de studie Hogere Informatica aan de Saxion Hogeschool in Enschede begonnen bij Topicus in 2004. Na een jaar te hebben geprogrammeerd in Java ge-switched naar .NET om niet weer terug te gaan. Begonnen met het maken van applicaties voor het verkopen van hypotheken. Later overgestapt naar de financiële afhandeling van de zorg waar zowel aan de kant van zorgverzekeraars als zorgverleners systemen zijn ontwikkeld. Op dit moment bezig een grote update door te voeren aan onze zorgverzekeraars backoffice.

Locatie:
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Topicus in Deventer. Zoals gebruikelijk is deze avond, na inschrijving, geheel gratis! We beginnen om 19:00 maar de deuren gaan om 18:00 open voor een hapje en een drankje.

 

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Singel 25, 7411 HW Deventer


donderdag 13 december 2018

Let op: deze sessie is een online meeting van de dotNed User Group. Schrijf jezelf op de reguliere manier in. Je ontvangt ruim voor aanvang van de sessie een link naar de online meeting. We starten zoals gebruikelijk om 19:00. We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.