AI, MLNet, ChatGPT en andere slimme dingen!

Op donderdag 20 april zijn we te gast bij Info Support in Utrecht, waar Dennis Vroegop ons van alles gaat leren over AI, MLNet, ChatGPT, Stable Diffusers en wat hij nog meer bij elkaar kan rapen wat met kunstmatige intelligentie te maken heeft.

Probeer het volgende eens: 

1. Open je favoriete bron van tech nieuws
2. Kijk naar de eerste pagina
3. Tel hoe vaak je de term ChatGPT tegenkomt.

Het lijkt wel of alles vandaag de dag over de bijna magische technologie gaat. Maar wat is kunstmatige intelligentie of AI nu echt? Hoe werkt dat nu precies? Moeten we daar ons zorgen over maken? 
Als je wilt weten hoe het nu echt werkt, is dit de sessie voor jou. Dennis neemt je mee door de basis en laat je zien hoe het allemaal werkt. En ook: hoe je het zelf kunt gebruiken. We kijken uiteraard ook naar de mogelijkheden van ChatGPT en dingen als Stable Diffusion. Aan het einde van deze avond ben je misschien niet zelf in staat om de volgende ChatGPT te bouwen, maar je weet er wel meer van dan aan het begin van de avond! Je leert wat het is, hoe het werkt en hoe je het kunt gebruiken. Dus maak jezelf wat intelligenter en schrijf je in voor deze gratis bijeenkomst!

De avond wordt gehost door Info Support, en vind plaats in hun kantoor te Utrecht.

 

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

St. Jacobsstraat 12 (6e verdieping) 3511 BS Utrecht Nederland


donderdag 20 april 2023

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.