Azure Machine Learning bij Share Value !

Op donderdag 22 maart zijn we te gast bij ShareValue te Gouda. Deze avond zal Dennis Vroegop je van alles vertellen maar vooral laten zien over Azure Machine Learning.

Je kent waarschijnlijk de Microsoft Cognitive Services wel: die API's die foto's herkennen, je vertellen hoe oud iemand is op een foto of die spraak herkennen. Maar hoe werken die services nu? Het antwoord is: dat draait op Azure Machine Learning. 

Dat helpt je niet echt verder.

Gartner voorspelt dat de markt voor Business Intelligence en Analytics zo’n 18.3 miljard dollar groot zal worden. De kern van de tools hiervoor bestaan uit technieken zoals Machine Learning, wat genoeg reden voor je zou moeten zijn om erin te duiken en te zien waar alle drukte nou over gaat!

Machine Learning was voorheen het vakgebied van wiskundigen en academici, maar met de introductie van de technieken en gereedschappen die we nu tot onze beschikking hebben, is iedereen in staat om hier mee aan de gang te gaan en te leren waar we het nu de hele tijd over hebben.

In deze sessie zal Dennis Vroegop je meenemen op een reis langs alle features van Machine Learning, over wat het nu is, hoe we het kunnen gebruiken en waar de mogelijkheden liggen. Uiteraard doen we dat met een stukje theorie maar voornamelijk met een live demo.  In die demo bouwen we van scratch een applicatie die zonder Machine Learning maanden, zo niet jaren van coderen zou vragen. De toekomst is hier en het is tijd om die te omarmen!

De avond begint om 19:00 maar je bent om 18:00 al welkom voor een hapje en een drankje en uiteraard even bij praten met je mede-ontwikkelaars.

 

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Kampenringweg 45A, Gouda


donderdag 22 maart 2018

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.