C#7 en Unity3D bij Tools4Ever

Donderdag 20 april is weliswaar de 3e donderdag van de maand, maar we hebben toch maar besloten om onze maandelijkse meetup op deze datum te houden: de 4e donderdag is immers Koningsdag!

Dus, een week eerder dan wellicht verwacht, zijn we te gast bij Tools4Ever te Baarn, waar we een tweetal sessies voor je hebben:

Als eerste gaan Robbert Brussaard en Peter Vos je alles vertellen over de nieuwe taalfeatures in C#7.0 
C# is een taal waar nog volop aan ontwikkeld wordt. In 2015 is versie 6 opgeleverd en vorige maand is versie 7.0 uitgebracht. Elke nieuwe versie van de taal bevat een scala aan nieuwe functionaliteiten. Wat zijn die nieuwe functionaliteiten en hoe kan je die gebruiken? Zij zullen je er alles over vertellen!

Deze sessie wordt gevolgd door een verhaal van Dennis Vroegop over Unity3D en alles wat je daar mee kunt doen: games bouwen, Virtual Reality Apps maken en uiteraard voor de HoloLens apps maken. 

Deze veelzijdige avond is uiteraard gratis na registratie en begint om 18.00 met een hapje en een drankje, waarna om 19.00 de sprekers zullen beginnen, De avond zal tot ongeveer 21.30 duren.

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Amalialaan 126C, Baarn


donderdag 20 april 2017

Let op: deze sessie is een online meeting van de dotNed User Group. Schrijf jezelf op de reguliere manier in. Je ontvangt ruim voor aanvang van de sessie een link naar de online meeting. We starten zoals gebruikelijk om 19:00. We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.