Dennis Doomen over 50 dingen die je als software development team vooral niet moet doen

Op donderdag 31 maart hebben we Dennis Doomen als spreker. Dennis gaat ons van alles vertellen over dingen die je als software development team vooral niet moet doen.

Aviva Solutions

 

50 dingen die je als software development team vooral niet moet doen

Er zijn natuurlijk genoeg boeken geschreven, artikelen gepubliceerd en Youtube filmpjes opgenomen waarin uitgelegd wordt hoe je je als softwareontwikkelaar, Scrum Master, tester of teamleider zou moet gedragen. Maar om het origineel te houden ben ik eens gaan nadenken over wat je vooral niet moet doen. Daarbij ben ik op zo'n 50 dingen uitgekomen die gaan over complexiteit, productiviteit, architectuur, testbaarheid, traceerbaarheid, onderhoudbaarheid, transparantie en voorspelbaarheid, en waarvan ik persoonlijk vind dat die je beperken als professional. Dat is een hoop, en ik kan niet beloven dat het er wellicht meer zijn. Maar dat het een interessante avond gaat worden, met hopelijk nog leukere discussies staat buiten kijf. Tot dan.

Over Dennis Doomen

Dennis werkt bij Aviva Solutions en zit al ruim 25 jaar in het vak. Hij heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren van het gehele software ontwikkeltraject bij organisaties die software bouwen op basis van .NET technologie. Dit kan gaan over alle facetten van het vak, dus ook architectuur, teams, mensen, infrastructuur, tools en de processen daar omheen. Blijkbaar heeft hij met twee kinderen en een vrouw nog steeds tijd voor het geven van handbaltrainingen, het schrijven van blogs, spreken op internationale conferenties én het onderhouden van meerdere open-source projecten. Oh, en hij schijnt ook nog iets te hebben met C#.

 

Deze avond in Koudekerk a/d Rijn begint zoals altijd om 19.00 maar de deur is om 18.00 al open voor een hapje en een drankje.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Dorpsstraat 50B, 2396 HC Koudekerk aan den Rijn


donderdag 31 maart 2022

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.