dotNed Saturday 2024

Ben jij een gepassioneerde software ontwikkelaar die altijd op zoek is naar de nieuwste technologieën en trends? Dan hebben wij dé perfecte dag voor jou!

Op zaterdag 25 mei 2024 organiseren we dotNed Saturday met maar liefst 15 inspirerende sessies op het gebied van Microsoft technologie en onderwerpen als:

  • Blazor
  • Benchmarking
  • MAUI
  • Architectuur
  • Copilot
  • en nog véél meer. 

Of je nu een beginnende of ervaren ontwikkelaar bent, er is voor ieder wat wils.

Tijdens deze dag zul je worden ondergedompeld in de wereld van Microsoft technologie en kun je de nieuwste ontwikkelingen en inzichten ontdekken. Je zult inspirerende sprekers horen die je meenemen in hun visie op de toekomst van software ontwikkeling. Je krijgt de kans om te netwerken met andere ontwikkelaars, en te sparren over jouw ideeën en uitdagingen met de experts in het vakgebied. Kortom, een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen en je kennis naar een hoger niveau te tillen. De sessies starten om 09:00. 

Dus, ben je klaar voor een dag vol inspiratie, innovatie en ontwikkeling? Schrijf je dan nu gratis in. Wij verwelkomen je graag op 25 mei!

Kijk voor de volledige agenda en de sprekers op dotnedsaturday.nl

De toegang is gratis door onze sponsors.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Laapersveld 27, 1213 VB Hilversum


zaterdag 25 mei 2024

Let op: deze meeting heeft een andere begin- en eindtijd dan je van ons gewend bent. Bekijk het programma voor de exacte aanvangstijd.