Erwin Staal over Infra as Code bij ShareValue!

Op dinsdag 26 September (ja inderdaad, een dinsdag!) zijn we te gast bij ShareValue in Gouda! We beginnen het na-zomer seizoen gelijk goed met MVP Erwin Staal, die ons van alles gaat vertellen over Infra as Code in Azure. In zijn eigen woorden:

Op Azure zijn drie van de meest voor de hand liggende keuzes voor Infrastructure as Code Bicep, Terraform en Pulumi. Bicep is Microsofts eigen domeinspecifieke taal, terwijl Terraform een open-source tool is die cloudagnostisch is. Waar Bicep en Terraform beide hun eigen taal hebben, stelt Pulumi je in staat om je Infrastructure as Code te schrijven met je favoriete taal zoals C#, Python of Go. In deze sessie zullen we ontdekken waar ze vergelijkbaar zijn en waar ze dat niet zijn, en kijken naar hun voor- en nadelen. We zullen het ecosysteem rond deze tools onderzoeken om te zien hoe goed ze integreren met andere tools zoals beveiligingsscanners en CI/CD-pipelines. Aan het einde van deze presentatie kun je een weloverwogen beslissing nemen over welke tool je in je volgende project wilt gebruiken!

---

Dus als je interesse hebt in dit onderwerp, schrijf je dan nu in voor deze gratis bijeenkomst. ShareValue regelt het eten dus waar wacht je op?

De avond begint zoals altijd om 19:00 maar de deur is open vanaf 18:00 voor het buffet!

Zien we je daar?

 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Kampenringweg 45A, Gouda


dinsdag 26 september 2023

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.