From 0 to Azure DevOps using CI-CD with VSTS and OSS tools

Met Team Services is het mogelijk een complete ci/cd pipeline naar Azure te maken. In deze sessie zie je hoe je dat moet aanpakken. We bekijken verschillende features van Team Services in actie zoals project creation, agile planning met backlogs en Kanban boards, git, Continuous Integration, integratie van unit testen met Visual Studio, release management en natuurlijk de koppeling met Azure.

De focus van de sessie ligt op continuous integration builds, geautomatiseerd testen en continuous delivery/deployment. Ook zie je hoe je Visual Studio Team Services integreert met third-party en open source tools zoals git en Jenkins. Deze tools worden veel gebruikt in ontwikkelteams die DevOps tot speerpunt hebben gemaakt. Om de avond compleet te maken gaan we dieper in op strategieën voor continuous integration, waaronder versiebeheer, branching, code reviews, deployment pipelines en agents.

Een volle avond dus, maar wel zo opgezet dat je hetgeen je geleerd hebt kunt toepassen in je eigen organisatie, ongeacht ontwikkeltaal en ontwikkelplatform.

Zoals gebruikelijk beginnen we om 19:00u, maar je bent vanaf 18:00 voor een hapje, drankje en om bij te praten met je medeontwikkelaars. Deelname is kosteloos.


Spreker:
Hassan Fadili
VS Developer Tools & Technologies MVP
ALM / DevOps Freelance Consultant / Trainer
Microsoft Continuous Delivery Pipeline Expert
MS Community Leader (NL + MA)
 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

ICT, Kopenhagen 9 2993 LL Barendrecht Nederland


donderdag 28 juni 2018

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.