Real-time web applicaties met ASP.NET Core SignalR bij Profit4Cloud

Het real-time web is niet meer weg te denken. Gebruikers zijn gewend aan directe feedback over de status van hun order, de koers van hun aandeel en de aanwezigheid van nieuwe e-mail.

Na lang wachten is SignalR voor ASP.NET Core eindelijk gearriveerd. In deze sessie laat ik je kort het principe van SignalR zien waarna we in de code van een demo applicatie duiken. Als laatste hebben we het over de deployment van een ASP.NET Core SignalR app. Er zijn namelijk een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om het allemaal schaalbaar te houden. Hier zou de nieuwe Azure SignalR service goed mee kunnen helpen.

Roland Guijt
Microsoft MVP
Microsoft MCT
Pluralsight author
Web Content Owner Techorama NL
rolandguijt.com

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door Profit4Cloud

Uiteraard is ook deze avond, na inschrijving, geheel gratis! We beginnen zoals altijd om 19:00 maar de deuren gaan open om 18:00 voor een hapje en een drankje.

*Parkeren kan op het terrein van Profit4Cloud.


 


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Entrada 100, Amsterdam


donderdag 1 november 2018

Let op: deze sessie is een online meeting van de dotNed User Group. Schrijf jezelf op de reguliere manier in. Je ontvangt ruim voor aanvang van de sessie een link naar de online meeting. We starten zoals gebruikelijk om 19:00. We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.