Unlocking the Potential of AI

Op donderdag 22 juni zijn we te gast bij Centric in Gouda. Hier gaat Henk Boelman ons alles vertellen over wat er allemaal mogelijk is met AI op Microsoft Azure en GitHub.

 

Unlocking the Potential of AI

Kunstmatige intelligentie verandert de wereld waarin we leven in snel tempo, en Microsoft staat in de voorhoede van deze spannende revolutie. Kom naar een sessie waar we de nieuwste innovaties van Microsoft en GitHub op het gebied van AI zullen verkennen.

Laten we de nieuwste technologieën verkennen, waaronder Azure OpenAI, Neural voice en GitHub Co-pilot. Met Co-pilot, een door AI aangedreven codeerassistent die codefragmenten suggereert op basis van de context van het project, kunnen ontwikkelaars hun productiviteit verhogen. We zullen ook het belang bespreken van het ontwikkelen van AI op een manier die de samenleving als geheel ten goede komt.

Mis deze kans niet om te leren en te ontdekken hoe je AI kunt benutten om innovatie in je eigen organisatie te stimuleren.

 

Henk Boelman, Senior Cloud Advocate by Microsoft

Henk is een Cloud Advocate gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie en Azure met een achtergrond in applicatieontwikkeling. Hij maakt momenteel deel uit van het AI Cloud Advocate-team en is gevestigd in Nederland. Voordat hij bij Microsoft kwam, was hij een Microsoft AI MVP en werkte hij als softwareontwikkelaar en architect aan de bouw van veel AI-gestuurde platforms op Azure.

Hij deelt graag zijn kennis over onderwerpen zoals DevOps, Azure en Kunstmatige Intelligentie door het geven van trainingen en is een regelmatige spreker bij gebruikersgroepen en internationale conferenties.

 

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door Centric. Uiteraard is ook deze avond, na inschrijving, geheel gratis! We beginnen zoals altijd om 19:00 maar de deuren gaan open om 18:00 voor een hapje en een drankje.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Centric, Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda


donderdag 22 juni 2023

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.