Wat is er nieuw in .NET 6? bij Info Support in Veenendaal

Zou het dan toch echt weer kunnen?? 23 september willen we weer bij elkaar komen, in-person. Na meer dan een jaar online, hopen wij dat 23 september het weer mogelijk is elkaar in levende lijve te ontmoeten. We zullen uiteraard ook voor een veilige omgeving zorgen. Dat hangt uiteraard ook af van de geldende maatregelen op dat moment, maar daar zullen we tijdig over communiceren.

Onderwerp:
In november van dit jaar komt .NET 6 uit. Dit is een LTS release en dat is voor veel grote organisaties een reden om dit als standaard .NET versie in te zetten. Maar wat heb jij als .NET developer aan deze nieuwe versie? In deze sessie tonen we een aantal van de belangrijkste verbeteringen en nieuwe features in .NET 6. We kijken o.a. naar: C# 10 features, runtime performance, de .NET BCL en de .NET tooling. Na deze sessie heb je een  beter beeld van wat .NET 6 voor jou kan betekenen.

Sprekers:
Edwin van Wijk

Principal Solution Architect bij Info Support & Microsoft MVP

Edwin is sinds 1999 werkzaam in de IT en werk op dit moment als Principal Solution Architect en Microsoft Community Lead bij Info Support in Nederland. Hij is sinds 2016 een Microsoft MVP. Zijn primaire expertisegebieden zijn: het bouwen van gedistribueerde systemen, systeemintegratie, (cloud-native) software architectuur en patterns, software craftsmanship, .NET (Core) development, Azure en DevOps. Edwin deelt zijn kennis en ervaring over deze onderwerpen graag middels het publiceren van video's (www.youtube.com/dotnetflix) en het spreken op conferenties.

Simon van der Meer

IT Consultant at Info Support

As a Lead Developer at Info Support, Simon mainly builds Azure cloud applications with his team. As a passionate developer, Simon also enjoys sharing his knowledge and experiences with the rest of the community.


Deze meeting is al geweest. Je kunt je niet meer inschrijven. Bekijk hier het overzicht van andere bijeenkomsten.
Waar en wanneer

Kruisboog 42, 3905 TG Veenendaal


donderdag 23 september 2021

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.